disa fjalë për ne

Storja Jonë

Eco Clean është një kompani me përvojë investitore amerikane në kosovë, e vetmja e këtij lloji në rajon. Eco Clean ofron shërbime falas të tekstileve dhe shërbime lavanderi, duke përfshirë: hotele, restaurante, spitale, dhe industri të tjera në gjithë Kosovën, por edhe në rajon. Ekspertiza dhe eksperienca jonë qëndron në të kuptuarit e klientëve dhe ofrimin e shërbimeve të bazuar në cilësi, shpejtësi dhe efikasitet.

Misioni ynë

Duke e pasur themel të punës sonë përsosmërinë dhe cilësinë, ne mundësojmë: Një vend pune të sigurt për të gjithë. Shërbim të shkëlqyeshëm për klientë, punonjës të motivuar dhe të dedikuar për të ofruar shërbime cilësore

Vizioni ynë

Për të qenë ofruesi më i mirë i shërbimeve në sektorin e pastrimit si dhe në ofrimin e produkteve të gatshme të tesktilit për biznesin tuaj.

Vlerat tona kryesore:

  • Të dedikuar në gjithçka që bëjmë
  • Përgjegjësi maksimale
  • Ndershmëri dhe integritet
  • Kujdes për njerëzit tanë, klientët, furnitorët dhe mjedisin
  • Përsosmëri të vazhdueshme